måndag 15 juni 2009

Food for good med smörgåstårtor


Så var då den internationella matfestivalen "Food for good" över för i år. Den arrangerades för 12e året i rad på Plaz Aretsou i Kalamaria söndagen den 14 juni och det kom massor med folk. Kvinnor från 45 olika länder deltog med mat från sina länder och alla intäkter gick förstås som alltid till välgörande ändamål.

Svenskgrekiska föreningen deltog genom att bjuda på smörgåstårtor. Efterfrågan på våra goda tårtor var mycket stor och de tio tårtorna försvann i ett nafs.

När maten var slut var det dags för sång, dans och musik från olika länder på stora scenen. En representant från varje land fick sen gå upp på scenen och säga något på sitt eget språk. Föreningens ordförande Ingabritt Tomboulidou fick den stora "äran" att tacka på svenska.

Det här var sista evenemanget för föreningen före sommaren. Alla önskas en trevlig och skön sommar!!

2 kommentarer:

Mira sa...

Hejsan! jag bor just ni i sverige men är otroligt förtjust i grekland, ni känner ingen som kan tänkas vilja ha hjälp av en au pair till hösten? i sådant fall så hör gärna av er till mig på Mira_wickman@hotmail.com .
Må gott =) / Mira wickman

Svensk-Grekiska föreningen i norra Grekland sa...

Hej Mira! Om du vill kan du få "annonsera" hos oss, både på hemsidan och i vårt medlemsbrev som ska komma ut nån gång i slutet av september. Hör i så fall av dig till föreningens mejladress, senast i början av september. Hälsningar Ingabritt, ordförande.