tisdag 1 maj 2012

Kalendarium för maj och juni

Snart tar föreningen sommaruppehåll, men innan dess har vi några trevliga aktiviteter kvar.  Här kommer ett kalendarium för maj och juni.

Torsdagen den 3 maj - IKEA-träff kl 10-12 i restaurangen.

Söndagen den 20 maj - Picknick på Dalamaras vingård utanför Naousa. Se mer info längre ner.

Torsdagen den 7 juni - IKEA-träff kl 10-13 i restaurangen.

Söndagen den10 juni - Den internationella matfestivalen Food for Good i Kalamaria. Vår förening bjuder på smörgåstårta! Mer info kommer senare.Picknick på Dalamaras vingård!
Söndagen den 20 maj inbjuder vi till en söndagsutflykt med picknick på vingården Dalamaras utanför Naousa. Det blir guidning på gården och vinprovning för den som vill. Sen äter vi vår medhavda picknick i vingårdens underbara trädgård. Där kommer grillen att vara tänd för den som vill grilla. Det finns gott om plats för barn att springa runt på (och många katter att klappa). Ta gärna med en gitarr så kan vi sjunga och spela tillsammans också.

Var och en tar alltså med sig det som man vill äta till lunch. Vin köper vi gemensamt från vingården. Kostnaden för hyra och guidning bjuder föreningen på!

Var och en åker i egen bil, men det är bra om vi kan samåka så mycket som möjligt. Den som behöver hjälp med att hitta en bil kan kontakta Ingabritt.  Det tar ca en dryg timme att bila från Thessaloniki och vi riktar in oss på att träffas på vingården kl 12.

OBS: Föranmälan till Ingabritt, telefon 23320-21642 eller 699 39 23 651, senast söndagen den 13 maj!


Inga kommentarer: